Verzending en levertijd

Levertijd

Veel van onze producten zijn uit voorraad leverbaar (zie de productpagina's voor de bij het product behorende levertijd) en geldt er vóór 13:00 besteld de volgende werkdag in huis met uitzondering van woensdag en het weekend, op woensdag en in het weekend  worden er geen pakketten opgehaald.

Wanneer wij uw order versturen krijgt u een mailtje van ons met daarop dat de status van uw order 'Verzonden' is. Wanneer wij uw order per pakketdienst versturen ontvangt u ook nog diezelfde middag/avond track&trace gegevens.

Vanaf dit moment is uw bestelling onderweg en zou in 95% van de gevallen de volgende werkdag moeten worden afgeleverd. Heeft u na drie werkdagen nog niets ontvangen neemt u dan contact met ons op zodat wij op tijd uit kunnen zoeken waar uw zending is gebleven.

 

Verzending

Wij versturen onze bestellingen via pakketdienst Packs en wanneer uw pakketje door de brievenbus past met PostNL. 

 

 

Niet thuis

Wanneer u op het moment van bezorging niet thuis bent zal de bezorger proberen het pakketje bij uw buren af te leveren. Lukt dit niet zal het pakketje mee terug gaan naar het dichtsbijzijnde depot. In beide gevallen zal de chauffeur een briefje in de bus doen met daarop aanwijzingen wat te doen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bezorgkosten

Kosten verzending en afhandeling bedragen € 6,95 NL, €8,95 BE inclusief b.t.w. 

 
Insani onderdelenservice © 2018